Testimonials

Of Emma’s stijl bij jullie ceremonie past, dat is natuurlijk heel persoonlijk. Deze reacties van verschillende bruidsparen schetsen wat je zo’n beetje kunt verwachten.

Wow, wat was dit een ontzettend leuke en persoonlijke ceremonie. Emma heeft niet alleen met ons als bruidspaar gesproken maar ook met onze familie en vrienden, en dat was te merken! Veel sprekende anekdotes, met veel humor. Wij hebben ervan genoten en onze gasten ook. Na afloop kregen we tientallen positieve reacties, echt een aanrader!

– Sofie en Thijs, juni 2022

Onwijs bedankt voor de mooie woorden bij de ceremonie! Jouw enthousiasme en vrolijkheid was precies wat wij zochten voor onze dag. Je vertelde ons verhaal met de nodige humor, maar daarnaast was er ook voldoende ruimte voor onze kwetsbare herinneringen. We hadden onze dag niet beter kunnen wensen. Dank je wel!

– Stefan en Lieneke, mei 2022

Emma heeft bij ons huwelijk een hele mooie, persoonlijke ceremonie neergezet met precies de juiste toon. We wilden graag een ceremonie met inhoud én met humor, en die balans heeft ze perfect aangevoeld. Ze was heel flexibel in de voorbereidingen. We waren op zoek naar een manier om goede vrienden en Michiels vader een rol te geven die dag, maar wisten niet precies hoe. Emma heeft er met al deze mensen voor gezorgd dat het een logisch geheel werd. We hebben heel veel positieve reacties gekregen van onze gasten, en veel van hen dachten dat Emma ons al jaren kende. Door haar warme, spontane persoonlijkheid voelde dat ook wel een beetje zo. We kijken terug op een prachtige dag, mede dankzij Emma!”

– Michiel en Joanne, augustus 2021

Emma is een super fijne, attente, no nonsense en spontane babs die met haar verhaal de juiste balans tussen humor, romantiek en bijzondere herinneringen weet over te brengen. In ons geval kenden wij Emma al langer (middelbare school vriendin van de bruid), waardoor ze met ons en een aantal van de gasten al een connectie had. Maar ook voor degenen die Emma niet kenden, wist ze een ceremonie neer te zetten die alle gasten wist te raken. We kregen van veel gasten te horen dat het een mooie, liefdevolle ceremonie met een lach en een traan was. Precies wat bij ons past en wat wij voor ogen hadden. In de voorbereiding op onze trouwdag, dacht Emma met ons mee over de invulling van de ceremonie. Ze stond open voor het verweven van een andere spreker in de ceremonie (als duo-optreden). Hun verhalen liepen vloeiend in elkaar over. Extra knap omdat de andere spreker (broertje van de bruid) in het buitenland woont, met flink wat tijdsverschil. Daarnaast hebben we veel gehad aan Emma’s flexibiliteit, aangezien we onze bruiloft (door corona) twee keer hebben verzet. Kortom: we zouden Emma aan iedereen aanraden om jullie dag echt persoonlijk te maken!”

– Michiel en Nadine, juni 2021

We vinden dat je het echt super hebt gedaan. Niet erg gemakkelijk natuurlijk als twee gasten te laat komen, maar we hoorden dat er al wat moppen getapt werden. Voor ons voelde het erg persoonlijk, ondanks dat we je natuurlijk maar twee uur ‘live’ gezien hebben van te voren. Ook van alle gasten hebben we lovende reacties gekregen over jou als babs. Mooi persoonlijk verhaal met hier en daar de nodige humor.

– Marc en Anouk, juni 2021

Wat heb jij een prachtig mooie ceremonie nog mooier gemaakt! Tijdens onze kennismaking hadden we al een hele fijne klik met je. Op de grote dag zelf heb je onze verwachtingen overtroffen! Het was nog eventjes spannend met die enorme plensbui, maar gelukkig ging precies op het juiste moment de zon schijnen. Heel leuk hoe je ons verhaal verteld hebt met vele mooie herinneringen en humor. We kijken terug op een memorabele dag die we nooit meer zullen vergeten. Mocht ouderdom ooit de herinneringen doen vervagen, hebben we gelukkig altijd de foto’s en de video nog. Heel hartelijk bedankt en van ons krijg je een dikke vette aanbeveling!

– Marjolein en Rick, juni 2021

Onze trouwceremonie was intiem, persoonlijk en bijzonder! We waren erg blij met jou als onze trouw ambtenaar. Je enthousiasme en vrolijkheid viel ons meteen op tijdens ons gesprek in aanloop naar onze ceremonie. Deze hebben wij ervaren als persoonlijk en bijzonder. De intieme sfeer in het stadhuis te Utrecht was prachtig en jouw verhaal over ons was erg mooi. Zo knap hoe je in korte tijd ons gesprek hebt kunnen verwerken naar ons verhaal. Een verhaal met een goede opbouw, leuke grapjes, maar ook serieuze gebeurtenissen kregen een plek. Heel goed gedaan. We lezen het nog regelmatig terug om het allemaal weer een beetje te beleven.

– Rebecca en Luuk, mei 2021

We kijken terug op een fantastische dag. We hebben heel veel complimenten gekregen over je: dat er een mooi balans zat tussen humor, serieus, luchtig etc. Vooral het stuk van mijn tante heb je op een hele goede manier weten samen te pakken. Het schijnt dat veel mensen op dat moment moesten huilen, hoorden we later. Voor ons een prachtig moment waarbij mijn tante opeens weer een stem kreeg! Dus alleen maar lof. Je hebt super goed alles samen weten te pakken, de essentie van ons, van de mensen om ons heen, de liefde voor ons samen en voor anderen en de grappige dingen. Dank daarvoor!

– Maaike en Anna, mei 2021

We hebben jou als ambtenaar heel positief en prettig ervaren. Dat begon met het gesprek ter kennismaking, waar we een goed gevoel aan over hielden. Het feit dat je aangaf dat je elke rol, van uitgebreid tot minimaal, goed vond, vonden we heel prettig, dat gaf ons het gevoel dat we het konden indelen zoals we het zelf wilden. Ik denk dat dat ook precies goed was: je verbond de onderdelen aan elkaar, en wist voldoende over ons te vertellen om er toch een leuke persoonlijke draai aan te geven. Kortom, wij hebben erg genoten van de ceremonie.

– Rogier en Maaike, augustus 2020

Wij hebben een prachtige huwelijksdag beleefd en zijn nog steeds aan het nagenieten. Hartelijk dank voor je enthousiasme. Je toespraak was erg mooi. Knap ook hoe je de draad weer oppakte na onderbreking door regen en stroomuitval!

– Anna en Santana, augustus 2020

“Nogmaals super bedankt voor de mooie ceremonie. 03 juli was magisch, het was heel bijzonder. Iedereen vond dat jij het geweldig deed! Het was zo persoonlijk en mooi – onze complimenten. Het is natuurlijk bijzonder dat je ons via Microsoft Teams hebt leren kennen, maar ondanks de afstand voelde het heel vertrouwd. We kijken terug op een zeer geslaagde bruiloft

– Wesley en Nienke, juli 2020

Wij willen jou ontzettend bedanken voor de mooie ceremonie en woorden afgelopen zaterdag. Het was heel erg bijzonder! We kijken terug op een zeer geslaagde bruiloft

– Nadia en Xander, juli 2020

niels en baris 4 - kopie (2)
Bedankt voor de mooie toespraak, het paste erg goed bij het verhaal van Bart: het sloot perfect op elkaar aan. Dankjewel dat je deze dag voor ons onvergeteljk hebt gemaakt.

– Niels en Baris, juli 2020

Na de bruiloft hebben wij van bijna alle gasten te horen gekregen, dat jij de ceremonie zeer leuk en bekwaam hebt geleid. Wij zijn meermaals gevraagd of wij jou persoonlijk kende. Een groot compliment! In het kort: Emma is een zeer toegewijde ceremoniemeesteres die onze ceremonie op een bekwame, spontane, maar voornamelijk persoonlijke manier heeft gebracht. Wij zijn blij dat zij onze mooiste dag van het leven heeft begeleid!

– Maureen en Alexander, augustus 2019

Dank voor alles, we vonden het echt super allemaal en we waren heel blij met jou. De gasten vonden jou ook heel goed!

– Simon en Marjolein, juli 2019

Onze ervaring met Emma als Babs was top! Ze heeft er een mooi en persoonlijk verhaal van gemaakt, waarbij ze veel aandacht heeft besteed aan de kleine details die wij tussen neus en lippen door hebben verteld. Het was fijn dat er ook ruimte was voor humor. Hierdoor was er een goede balans tussen een lach en een traan. Emma heeft goed aangevoeld wat bij ons past en dat hebben wij als erg positief ervaren.

– Shannen en Sebastiaan, juli 2019

Onze huwelijksdag was een memorabele dag en daar willen we Emma voor bedanken! We waren ontzettend blij met haar en vonden het erg mooi hoe ze de ceremonie in het Engels, Nederlands én stukjes Spaans heeft gehouden”

– Angélica en Henri, juni 2019

Emma is voor ons huwelijk bij ons thuis geweest en toen hebben wij een prettig kennismakingsgesprek gehad. Emma wist de juiste informatie los te krijgen en heeft er tijdens onze ceremonie een prachtig verhaal van gemaakt. Emma heeft goed geluisterd naar wat wij wel en niet wilden. De ceremonie was precies goed, niet te lang en niet te kort. Emma is rustig en vertelt op een leuke manier. Kortom deze babs is een aanrader! Nogmaals super bedankt!

– Milou en Pascal, mei 2019

Enorm bedankt voor jouw bijdrage, we vonden jouw verhaal en de manier waarop je alles vertelde perfect. Ook van diverse gasten kregen we complimenten over jou, of eigenlijk kreeg jij ze dus!

– Robert en Bella, mei 2019

Wij vonden de ceremonie heel sfeervol, persoonlijk en niet te zwaar. Zeker ook door de afwisseling tussen stukjes van Emma en van onze familie. Ook vonden we dat Emma de informatie die wij van tevoren hebben gegeven heel leuk had verwerkt in haar verhaal, precies hoe het is.
Waren we heel blij mee!

– Gijs en Melanie, mei 2019

Wij vonden de kennismaking heel prettig en persoonlijk. We hebben gewoon leuk zitten praten en daarmee heeft Emma een goed beeld van ons verhaal gekregen. Niet geforceerd of kunstmatig, maar heel natuurlijk en ontspannen. En zo was de toespraak ook; heel persoonlijk, treffend en vol gevoel. Niet een formeel verhaal dat iemand nou eenmaal moet houden. Het zette perfect de setting voor onze geloften en we hadden ons niet meer kunnen wensen. Het was de perfecte ceremonie en het hoogtepunt van onze trouwdag. We hebben een geweldige dag gehad maar het enige waar we spijt van hebben is dat we vergeten zijn aan de ceremoniemeester te vragen om
 het officiële gedeelte op te nemen.

Jan en Gabrielle, mei 2019

Wij vonden jou als BABS heel prettig, enthousiast en persoonlijk. De kennismaking verliep natuurlijk en ontspannen. De speech die je hebt gemaakt vonden we heel mooi en passend: met humor en levendigheid heb je ons verhaal verteld, inclusief leuke – voor de gasten herkenbare – details en anecdotes uit ons verleden.”

Tom en Marianne, april 2019

Contact
opnemen?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn of een andere vraag stellen? Via ecw.kraanen@live.nl kun je contact opnemen.